Valparna

on

15844229_10154197373683848_2471721934832605296_o

Kajsa och Totts valpar!
Så kom dom tillslut..dom efterlängtade valparna. Fredag eftermiddag och på knappa 3 timmar var dom ute. Jag som nojjat en del om hur vi skulle greja det här första gången men Kajsa fixade det hur bra som helst! Vi fick assistans per telefon av bästa Hexenhouse Åsah. Första valpen föddes i hallen 😉 Då kom min egna lilla bakelse Muffin till livet! En positiv pippi ståöra som är jättebusig och gullig!

3 tikar och sen kom det 3 hanar. Hela gänget har fått 5 underbara hem. Alla verkar glada i sina valpar och några av dem bor i Sthlm så dom ser jag lite då och då. Ska uppdatera valparnas sida lite senare.

Att ha en egen valpkull är bland det finaste jag gjort i mitt liv. Häromdagen satt jag och såg en bild som lagts upp på en av valparna på kennelsidan på FB och då brast jag i tårar. Dom är ju så gulliga och fina och jag älskar dom fortfarande så himla mycket. Jag har ju levt med dom dygnet runt. Knappt jobbat. All tid har jag varit med valparna.
Kajsa har varit en sån fin mamma på alla sätt och vis. Så stolt över henne. Tant Maja har varit Nanny och resterande två har låtsas som det regnar…

Nu tänkte jag ägna mig åt att föda upp tvåbenta människobarn nåt år..;-)  men om allt går fint med detta underbara gäng hoppas jag vi får se fler valpar om några år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s