Valparna och bebis!

on

Mamma Kajsa har varit bästa mamman!

Valparna har gett sina ägare en del gråa hår men alla är nog överens om att dom är väldigt nöjda. Jag själv behöll ju lilla Muffin som verkade annorlunda mot dom andra. Saknade energin och gnistan som en valp ska ha och eftersom alla som köper är för arbete och tävling vill jag inte sälja nåt som känns lite trött till någon…tänkte att hon får stanna så får jag se hur hon utvecklas…men den lilla pippin visade sig ha en elak bakterie i magen och hamnade på dropp akut inlagd då även hjärtat börjat påverkas. Dagen efter fick jag hem en riktig valp. Pigg som en mört och fylld av energi..

Alla valparna kommer få sina egna sidor så fort ägarna skrivit ihop nåt om dem. Alla har fått jättebra hem och jag är så glad att de blev era kompisar. De håller på med allt möjligt, specialsök, vallning, lydnad osv. Jättekul!

Om några månader kommer vår första människokull 😉 Jag är nervös och har väl mer eller mindre stuckit huvudet i sanden. Som en struts. Glömmer bort graviditeten men det börjar bli lite svårt att göra nu när man inte kan ligga på mage eller har svårt att böja sig ner HAHA!

Må gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s