Sommaren som gått

on

Nu kan man väl säga att sommaren är över…fast den kom aldrig riktigt, eller hur?
Vi har mest ägnat oss åt att återställa huset efter renoveringen. Packa upp och rensa bort…nu börjar saker falla på sin plats och nästan alla lampor hänger i taket 🙂 vi har t-o-m en hundgård nu. Vi ska bara börja använda den också haha…

Vår längsta utflykt har väl varit till Norge för att kolla lite hanhundar och spännande irländska importer. Det var jätteroligt. De har ju andra möjligheter att importera i Norge vilket gör att där, tycker varje fall jag, finns en annan variation av bordercollie.

Hundarna mår bra. Maja gick ju bort i somras nästan 15 år gammal. Saknar henne massor men hon var gammal nu och trots att hennes hjärna fortfarande skulle med på alla aktiviteter så orkade inte hjärtat mer. Puss min älskling, du är saknad!

Bullen har varit på äventyr och kan numera titulera sig som guldmedaljör i 6-spann på barmarks SM som ägde rum i Falun förra helgen. Det är superduktiga Helen Wibom som körde ett rent bc-spann i helgen och all träning gjorde susen! Stort Grattis!!!!! Grymt!!!

Nij har varit här och haft clinics. Muffin var inte tänd och träningsbar ännu. Så det blev inte så mycket mer än att jag väckte lite lustar. Flera av valparna deltog eller gick som åhörare. Upplever att behållningen varit större om man haft kursen typ nu 🙂 Kajsa tände sent så det var en chansning men kul hade vi och det var roligt att träffa valparna som numera är ståtliga unghundar! Lilla Puma som brutit benet var på plats och peppar peppar verkar rehab och allt efteråt se bra ut!

Jag själv går fortsatt i väntans tider och nu är det väldigt lite kvar..jättekul och jätteläskigt. Kajsa har stenkoll på mig och är som ett klister…älskling.

Må så gott i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s