Bakombyten

on

Igår möttes vi upp Helga och Jess på klubben och tränade positional q kombination a la greg;-) jag fattade ingenting (systemerror!!!)men snabbt förstod jag när Helga visade med min hund. DÅ såg jag att så fort hon bytte bak och på diagonalen så svängde den lilla musen. Första gången hon gjorde en sån övning och det gick riktigt bra tycker jag. Jag kör ju på ett annat sätt och har inte sett den här fördelen faktiskt..

Dessutom har jag äntligen fattat det här med att hundarna lätt kan flicka i bakombytet om man gör på ett visst sätt dvs så som jag gjorde. Ahaaaaa..typ:-)

Aldrig haft det problemet tror jag så jag har inte behövt tänka på det. Däremot springer Mus snabbare än Maja och jag måste börja tänka annorlunda nu. Det sker mer i musens värld än i Majas.
Tack Helga för dom ögonen!!

Idag har jag plugg och städverkstad hemma hos mamma igen! Var hemma hos världens snällaste och duktigaste Carol som hjälpte mig med framtida nationalekotentan. Tusen tack Carol-du är så duktig!!! *KRAM*

I em ska vi träna byten igen en kortis för jag kan inte låta bli. Behöver piggas upp lite tror jag.

Nä nu ska jag gå och dricka en latte och fortsätta vara skitnervös inför morgondagen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s