Mycket nu…

on

Flytten
Just nu är det för mycket som händer på en gång, men som en god vän sa att 1 Juli är allt klart, eller hur? Det är bara just nu det är så här galet. Och ja det är sant och då ska jag ligga i min sköna sköna soffa och pilla mig i naveln, nä usch, klia mig själv i håret *flin* och se självgod och nöjd ut;-)

Bäst av allt är att vi nog ska fixa ihop en inflyttningsfest!! Om nu någon kan under sommaren. Och håll i er- det finns utrymme att röra sig i nu!!!  Vad sägs om en shot per extra kvadratmeter ..he he..

Imorn sker vår flytt, nästa vecka en till och veckan efter den från huset. Sugen på att lyfta saker mot föda? Vänligen hör av dig;-)

Träning
Äääääääääääntligen förstår Mus vad bakombyten är åt BÅDA hållen! Jippie!!! Vi har haft lite problem med det ganska länge. Under veckan har vi även tränat på att ta rätt tunnelingångar samt hoppteknik och slalom. Nu tar hon 12pinnars men vi har lite knix i slutet men är på väg att få rätsida på det. Hon har brådis och hinner inte riktigt jobba klart alla portar alla gånger. Söt är hon _och_ glad!

Rehab
Majsan diggar sin Kerstin så mycket att hon efter behandling vill gosa;-) Gull! Nästa gång blir det akupunktur och det går framåt måste jag säga *glad* Majsan är lika glad hon med!

Nu- ska jag packa vidare och ta hand om tvätten!

/Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s