Hej Bullen

on

När jag bloggar har jag ofta svårt att bestämma mig för vad jag vill ha ut i offentligheten. Ofta raderar jag texter. De blir för personliga, eller för ointressanta eller ja för mycket jag. Men är inte det meningen med bloggar? att man ska blotta lite av sitt liv?

Och jag har SÅ svårt för det. Samtidigt som jag har svårt att skriva tre ointressanta rader som en del gör, tämligen menlöst bloggande.

Så jag funderar då och då på frågan: vem skriver JAG för? Och jag har nog kommit fram till att jag vill skriva till de som jag inte ha daglig kontakt med samt bekantisar etc. Man skriver väl inte för sina nära vänner?, dom pratar varje fall jag med dagligen 😀 Tror dom tycker det räcker nog…hehe
Facebook och bloggar är egentligen ett så enkelt och okomplext sätt att kommunicera om vardagsstrams. Måste det vara så allvarligt, så genomtänkt? Självklart finns det några bloggar jag uppskattar och läser om jag är vid en dator just för att man kan få sig ett gott skratt eller en tankeställare eller liknande. Men när jag t.ex läser min skinnsbergskompis blogg tänker jag mig hur hon klyver ved, hur hennes omgivning ser ut för jag vet hur fantastiskt vackert det är hos henne på vintern. Och det är mysigt att läsa det. Jag får ju då ta lite lite lite del av hennes vardag. Och det är nog själva grejen för min blogg. Mina bekantisar, vänner etc får ta del av min vardag. Men där kommer ju också mitt dilemma att jag egentligen inte gillar att blogga om mitt liv. Det är för privat för mig. Så det hela slutar med lite smått och gott och egentligen ingenting:-0

Det är ett fantastiskt i-landsproblem.

Hej Bullen
Hur bloggar man om man vill ha sitt liv privat?

Mvh Anonym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s