Bloggtorka

on

Tänkte skriva något om den eviga vintern men jag orkar inte. Det är så skittrist att skriva om. Och att läsa om!

Så jag skriver istället att jag framför mig har en helt ledig skön helg:-D……ska sova, promenera, umgås och göra lite ”jag”-saker! Måste vila, har fått tag í en kanonsjukgymnast(?) som hjälper mig med mina skador och herrejesus vad bra jag mår redan efter första besöket. Fattar inte hur sjukgymnaster kan skilja sig så mycket? Idag knäckte han hela min ryggrad. Sånt gör inte sjukgymnaster.  Gången innan fixade han så mina ben blev lika långa. En gammal kotskada som jag haft i åratal och gett upp på. Och sen har vi den där agilityuppvisningen som slutade med nackskada….som kommer och går. Hela tiden. Är så less på min nacke. Idag ville jag på allvar ha aktiv dödshjälp *asg* men jag är hoppfull och fortsätter att gå till herr hokus pokus för jag tänker må tipptopp snart. Hoppas jag!

Snart drar allt igång igen på allvar med alla aktiviteter som ”vaknar” och jag har full rulle på jobbet med ny lag som omfattar mitt område vilket gett en massa jobb:-D. Fått en tillsvidaretjänst så det känns bra att jobba med tills jag återupptar de studier jag har kvar. Men just nu har jag noll inpiration till studierna. Har en del planer på gång och måste tänka på hur jag ska lägga mina kort de närmsta åren. Vi får se;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s