Orolig helg!

on

Har varit en rolig helg men präglad av oro och en viss osäkerhet. Det är ju som många vet kris i Chile just nu och så sent som idag fick mamma kontakt med mormor….telefonlinjerna har varit dåliga och jag har följt nyheterna på aftonbladets livesändningar hela dagen idag och delvis igår. Gör riktigt ont i hjärtat när jag ser hur landet som byggts upp, och som fortfarande i vissa delar är i uppbyggnad, ligger i spillror. Delvis varje fall. Som tur är verkar ingen jag känner vara skadad men det gör ont i hjärtat ändå 😦
Chile finns alltid där! *hjärta*

I fredags kom Jocke och Jet över och vi hade snackiskväll här hemma och somnade väldigt väldigt sent! Jocke är så rolig och go människa och det är kul att vi lärt känna varandra!!! Jet håller på lära sig agility och hon är grym!

Lördagen gick åt till att hämta sig från fredagen *ASG*

Söndagen gick åt till att städa och diska. Och nu kommer måndagen gå åt till att diska igen *lol*. Lagade ju mat ikväll och jag är hopplös i köket vad gäller att plocka undan vartefter. Blir bara en stor kaosig röra! *önskar mig en diskmaskin*

Dessutom har SuperNasseMusen ätit ett ben och blivit dålig i magen. Suck! Varit ut och skitit med henne hela dagen. Grr! stackars liten pipmus!

Har säkert nämnt det tidigare men sicken supersjukgymnast jag fått! Jag mår bara bättre och bättre i ryggraden och bäckenet! Helt fantastiskt!!!! Snart kommer jag springa som en antilop!

Och snön börjar smälta. Jag blir lycklig av bara tanken på VÅR!!! det finns HOOOOOOOOOOOOOPP!!!!!

Nästa vecka börjar en kommenderingskurs i lydnad på klubben och likaså en tävlingslydnadkurs vi ska gå! Behöver inspiration så vi anmälde oss och jag ser verkligen fram emot det!

Jess har hållt på med skogslekar hela helgen, sök alltså och snokken verkar ha gjort fina framsteg! *GLAD* för jessens skull! Supersnokken har en snok som är bra tydligen. Men det visste ju jag redan. I invented the Snokkword liksom! 😀 ha ha den här bilden nedan är så grym! Snokkens näsa är grym!

Gick bra med viktväktarna till en början men sen trillade jag av mina god matvanor, imorn är jag på´t igen och ska på VVmöte och frälsas! Skam den som ger sig!

Sådär då är ni uppdaterade! Må så gott därute!

En kommentar Lägg till din

  1. Tack för uppdateringen! Håller tummarna för att det går bra för din släkt nere i Chile. Kram ifrån oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s