4 kommentarer Lägg till din

 1. Petra skriver:

  Vilken underbar bild!
  Menade du Memira kanske? Nej jag har inte varit på någon rådgivning. Vad fick dig att inte bli intresserad? Maila mig gärna och berätta om du har lust och tid.

 2. jennymorales skriver:

  Jo precis så hette det företaget. Nja alltså killen var inte någon bra säljare heller tror jag. Han menade att det inte är hundra heller att det blir bra. Och några andra saker som jag inte minns. Men kontakta dem och gör en kostnadsfri undersökning? om de fortfarande har sådana. De finns i TÄby och de stopapde mig i centrum då de hade kampanj så jag vet inte..
  Jag körde över mina senaste glasögon och är på väg att köpa linser istället men ogillar att pilla i mina ögon;-) så jag går utan istället..haha men måste helt enkelt ta tag i det.

 3. Petra skriver:

  Jag kan inte vara utan tyvärr. Memiras undersökningar är ej gratis nu men om du opererar dig hos dem får du tillbaka avgiften som ju inte är alltför dyr. Det som är skönt är dock att de som opererar garanterar typ att det ska bli bra annars gör de om det… Sedan är ju frågan hur länge det håller?

 4. Underbar bild! Tittade in för önska dig & 4-benta EN HÄRLIG PÅSK! Kram ifrån oss:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s