Blandat

on

I dag avslutade vi helgens handlingskurs på DTBK. Ett helt underbart gäng som sög i sig så mycket kunskaper de kunde i den 40 gradiga värmen!!!! Trots värmen så ville de mera mera!
Jag är knallbrun och supertrött!! Men jätteglad……..vilka kursare vi har! Fina hundar med duktiga förare! Några debuterar redan i år men de flesta nästa år. Bådar gott för framtiden.

I början av veckan hade vi även barnläger och det var roligt med allt från vattenkrig till spår. Vi fick dem dock att bli mest intresserade av agility. Hö hö! …..hö hö…barn är roliga!

Under veckan som var tävlade vi agility på SSBK. Om det inte var för att jag höll på tappa byxorna 70 ggr och hade händerna upptagna hade vi nollat. Mini gick bra och tog slalom efter platten väldigt fint och var lyhörd. Dock satte vi inte muntligt tight kommandot men jag vet inte om jag sa det för sent och om jag var lite ofokuserad pga mitt ”problem”. Flera garvade högt åt oss och det var ju kul att vi kunde bjuda på ett skratt;D. Nu har jag ett par nya short…med snören!

Snart är det dags för bergslagsveckan och då banne mig vill jag komma hem med lite pinnar…!
Vi ska campa men jag börjar ångra mig lite…ruggigt varmt. Kommer bli klibbiga nätter…

Må så gott!!!

En kommentar Lägg till din

  1. åsah skriver:

    hihihi…. kan du inte ha handlingkurs för mig med? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s