Besöksrekord & kärlek

on

Tänk att det är så spännande att följa bloggar. Så spännande att jag fått besöksrekord. Herregud så många som är nyfikna och vill gotta sig. Jag gissar att det är ”funderabloggen” som gör sitt. Skiter i källhänvisning. Jag har aldrig varit ute efter att skapa rubriker. Därför skrev jag aldrig någon källhänvisning. Ville inte haussa upp det.Jag blev bara besviken och ledsen över det där med att våga vara elak.

Jag står kvar vid att det inte är en rättighet att vara elak för att få fram sin åsikt. Punkt. Ogilla eller gilla. Det spelar ingen roll. Jag må ha missuppfattat eller läst in något annat. Men så var det. Och det sker varje dag i våra liv och det är en viktig tanke att ha med sig i livet. Framför allt blir livet enklare.

Den här bloggen är till för mina vänner och bekanta. Jag har inga viktiga budskap att förmedla världen mer än mitt liv.

Så snaskigheter får ni leta efter någon annanstans. Om inget viktigt dyker upp som behöver vädras.  Normalt brukar jag bara vädra politik och samhällsfrågor. Men det är sällan.

En god vän sa idag att vi ska lära världen kärlek. Klokt och fint sagt av en av de snällaste människor jag mött.. Men naivt. För hur fan gör man det? Varje fall så tror jag det ligger något i att visa kärlek för sig själv. Hur visar man egentligen kärlek till samhället?

En gång fick jag kommentaren av en bekant att jag var för snäll för mitt eget bästa. Intressant. För mina nära vet hur jag egentligen fungerar. Det som dom sluga missar i sin slughet är att dom tysta oftast mycket väl vet när dom är för snälla. Men dom VÄLJER att knipa igen. Man visar kärlek för sig själv.

Nä nu jäklar ska jag köra agility och bada ihjäl mig!

Må solen steka hett på er era nyfikna loppor!

Vinkevink!”””””””””””

2 kommentarer Lägg till din

  1. Sara skriver:

    Du är en väldigt klok kvinna!!!!

  2. åsah skriver:

    Lära världen om kärlek.. haha, det är frågan.. Jesus blev ju korsfäst, så det verkar ju inte som det funkar. Men man kan ändå leva efter den filosofin. Det mår man bäst av 😉 Jag fortsätter iallafall att gilla folk.. Dom andra finns inte.. eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s