Litet lyft för bloggen

on

Håller på fixar med bloggen. Tänkte fräscha upp den lite och kanske börja skriva lite mer i den också;-)

I övrigt så är det ganska lugnt och skönt i livet just nu då den planerade vallningsäsongen startade lika fort som den försvann för våran del. Men min filosofi i livet är att ”allt har sin mening” och kanske är det så att vi ska tävla lydnads SM 2012 istället för hålla på med fårvallning. Vem vet! Möjligheter finns alltid, det gäller bara att se dom och hoppa på dom!

Hösten och vintern är här och samman strålar på ett underligt men ganska härligt sätt. Solen skiner varje fall och jag som avskyr kyla passar på att vara ute på dagarna och inne på kvällarna. Eventuellt har jag fixat någonstans att träna (lydnad)  inomhus i vinter för jag tappar helt motivationen när jag bara fryser. Och träna lydnad i ridhus gillar jag inte heller. Hoppas det löser sig, med lite tur är det nog verklighet snart;-D

Haft en hel del kurser i agility i DTBKs regi. Ser fram emot nästa år då vi har många nya tävlingsekipage på gång. Dom är väldigt taggade på att komma ut och tävla och jag tycker givetvis att dom är jätteduktiga som på så kort tid sugit åt sig allt dom kunnat och verkligen ser till att träna tillsammans och hjälpa varandra framåt!  Dom är helt otroligt vänliga och rara mot varandra! På kanelbullens dag hade en nybakade bullar med sig på kursen, direkt från ugnen. En annan bakade ett fantastiskt kakverk under förra helgens kurs.  Mysigt och kul att vara instruktör för ett sånt glatt gäng! Känner att jag under mina kurser, som blivit rätt många sedan jag blev färdig instruktör, utvecklats mycket och verkligen blivit varse om hur unik varje hund och förare är samt kommit på många häftiga lösningar förjust den hunden. Speciellt slalom med bågar har utvecklats varefter man stött på problem. Jävligt kul helt enkelt!

Nästa vecka har vi avslutning för träningsgruppen och då blir det gemensam knytfest också. Nästa år ska vi njuta av det vi skapat tillsammans- klubbandan!

Mitt lilla hjärta har skadat sporren rejält men det brukar läka fort. Vi avvaktar och hoppas det läker snart. Himla skådespelerska den där lilla fröken Mini-Mus;-D Men springa i skogen kan hon och flänga runt som inget hänt men att göra rent sporren var mycket dramatiskt–sötnos! *hjärta*

Har för övrigt upptäckt ett mycket fint program jag måste skriva om. ”Så mycket bättre” lördagar 20.00 på tv 4. Underbart!!!!! se det!

Bye for now!

5 kommentarer Lägg till din

 1. Michelle skriver:

  Klubbanda, låter för jäkla bra!
  Tur man är med i hundungdom , för många bk’s med klubbanda , finns nog inte..

 2. jennymorales skriver:

  Det är så förbannat synd. Något som kunde vara så bra kan även bli motsatsen. Men så är det med hunderiet generellt tycker jag. Svår ekvation att få ihop men fantastiskt vacker när man får ihop den;-D

  Sen vet inte jag om hela klubben har bra klubbanda, men varje fall agilityn;-)

  Hur går det för dig med Tengil då?

 3. åsah skriver:

  fint det blivit här! Kul med kurs!

 4. Michelle skriver:

  Jag vet inte angående klubben som i Stockholmsavdelningen , är inte engagerad där , däremot i Stockholms HU har vi det jätte bra när det kommer till klubbanda 😀
  Med lilla Tengil går det bra , det är en utmaning.
  Svårt men lärorikt , jag trivs bra med honom.
  Nästa år blir det nog mer tävlingssatsning och då jäklar 😀
  hur gåre med Mini? Läste Lydnads SM2012 😀

 5. Halloj,
  kul att du tittade in, har inte varit inne hos dig på ett tag då det var bloggpaus här under en period. Härligt att du är tillbaka! Kul att du tog steget med anm. till Monika;) Tror att du kommer bli jättenöjd! Kram till dig & 4-benta:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s