S-O-L-S-K-E-N!!!!!!!!!

on

Upplevde årets hittills mest underbara dag. Finaste vännerna, jag samt alla hundar åkte till Kista (järvafältet) och gick promenad i solskenet. Avslutade sen med lydnadsträning! Tränade störningar med människor och hundar, tränade att gå till plan med kontakt, gå IN på plan, ställa upp på plan, och YES! Hon har fattat och rättar sig själv *gulle* men det är inte så lätt alltid. Speciellt när kompisen leker bredvid, då blir hon upphetsad av det rent visuellt och tappar koncentration. Som tur är händer ju aldrig det på tävling men lite överträning ibland skadar inte. Nu ska jag komma ihåg att nästa pass ska vara lättsamt och saker hon kan bra.
Glädjande nog håller sig positionerna i FF. I dag undrade jag om hon ens var med då hon gick så fint utan att tränga alls. Körde även några skick med vittring (korv) och tävlingsledare som la ut och det gick fint det med. Tränade även lite annat smått och gott. Är så dålig på att anteckna men försöker verkligen…gah! Men märker ju också hur mycket det ger i träningen att faktiskt anteckna…

På Cafe Leaf i Kista har dom definitivt godaste latten;-) och på salong ZAX blir man snygg i håret väldigt fort. Ja det gick fort. Libaneser är bäst på mitt hår. Ja, nu hängde det mest och jag såg ut som en trollpacka, typ.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s