Dag 2

on

Dag två gick det lite bättre för oss. Katarina plockade upp oss på morgonkvisten och förutom ett litet polisstopp så gick allt som smort. Mycket komiskt blev det när polisen stoppade två små söta hundtjejerpå väg till hundkurs när dom trodde det var två busar. Deras miner var priceless… *ASG*

Kursen då? Jo den var fortsatt bra. Pratade om förberedelser inför tävling, på tävlingen, ens egen attityd. Fokus på förarens insatser! Fick en del tips på saker man kan träna som får en ur balans och som jag inte tänkt på. Kort och gott en mycket bra kurs. Som åhörare var det super då det var hundar i hög kvalité och hundar som var på väg mot hög kvalité;-) Nyttigt för mig att höra lite om hur folk resonerat och tränat samt vilka resultat det lett till. Ibland kan jag känna att lydnad på hög nivå som flera var på, är ett oerhört balanserande hela tiden….tränar man för mycket detaljer kommer nån dipp på helheten, tränar man för mycket helhet tappar man detaljer osv osv osv…
Men ska jag vara ärlig är det nog lite av detta som fått mig mer motiverad faktiskt. Då får det en helt annan innebörd.

När jag kom hem så väntade en lite sjuk Mini, veckan innan hörde jag henne hosta och tänkte att jag får hålla koll på om jag hör det mer. Sen hade mamma haft henne hela helgen och hört lite hosta. Inte speciellt mycket sjuk egentligen men jag är nojjig att sånt ska bli värre och påverka andra organ som kan orsaka andra sjukdomar så vi har legat mycket lågt! Ingen mer i flocken är sjuk, ingen hostar och alla verkar må fint. Vi ligger lågt ett tag till men jag är sjukt träningssugen efter kursen!

Har lite fler kuliga kurser att se fram emot och det kommer bli ett händelserikt år!
Har även planerat in Minsanns och min nystart i agility- Rättvik i April blir det. LÄÄÄÄNGTAR!

 

En kommentar Lägg till din

  1. åsah skriver:

    å, välkommen till kennelhosta klubben! mina mår inte heller särskilt dåligt, men det smittar ju ändå liksom.. så dom får inte följa med på mina kurser som jag går nu.. hoppas jag får ut lite av dom ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s