Agilityhelg!

on

Har känt mig lycklig i flera dagar. I helgen har jag delat agilitylycka tillsammans med ett gäng klubbkamrater. Vi hyrde inomhushallen i Boxholm. Vi har skrattat så vi gråtit. Och vilka fina hundar vi har!

Jag hjälpte till med träningen och sen hjälpte dem mig att värma upp och även gå av Mini efteråt så även jag fick köra mina egna övningar. Så himla gulligt att vi kunde köra och instruera i ett!

Under helgen körde vi allt från tunneldiskriminering till ren fram-träning och distanshandling, avslutade helgen med en bana vi egentligen var för trötta för att orka köra;-) Det var en klass 1 bana som hade många svårigheter bland annat två hopphinder 180 graders- rakt ut i inget på kanten med en tunnel på sidan som hägrade mer. Det var inte lätt sa hundarna samtidigt som man var tvungen att sticka fort därifrån för att hinna göra byte på annat håll. Mycket intressant bana faktiskt.

Minsann fick träna både lydnad och agility. Lydnad blev ren störningsträning a la Papilloni och även lite kedja på lördagsmorgon bland alla agilityhinder. Gick bra!

Hon känns så mjuk och fin att springa agility med och jag känner mig på nåt sätt så tacksam över att jag får äran att springa med henne överhuvudtaget. Vi har längtat så…

Det riktigt lös om hennes ögon när hon stod utanför hallen och kom ihåg från förra året att nu jävlar ska vi springa morsan!

Nu är det dags att planera vad vi ska fokusera på inför starten i april och även inför lydnadsstarten i april. Vill gärna få till tvåan så vi kan träna trean och eliten resten av året.
Och jag vill gärna få till några nollor i år…i agilityn alltså;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s