Gyllensten

on

Helgen spenderades på Vällingby bk. Distriktet anordnade kurs för instruktörerna. Jag anmälde mig med ganska låga förväntningar. En fd polis som tränat schäfrar, typ. Trodde jag. Ganska så rätt men oj oj oj vad kunnig han är vad gäller sambandet mellan hundens mentalitet kombinerat med att få ur det mesta ur hunden i träning. Jag ska skriva en lång blogg om kursen för det är den värd och jag har inte antecknat så flitigt på länge. Just den där speciella kunskapen om VARFÖR vissa hundar svarar så bra på viss träning och andra inte- mentalt. Det saknar varje fall jag kunskap om. Jag bara gör på känsla och det var härligt att veta -varför- något funkat så bra med min hund men kanske inte lika med en annan. Samma sak med kursares hundar, varför vill den hunden ha mer utmaning medan den andra bara skäller ju svårare det blir? Kontentan var faktiskt att det handlar mycket om att ha rätt känsla 😉 och att känna sin hund! Sen var han en underhållande personlighet att lyssna på. Skulle gärna träna för honom. Synd han bor i Skåne.

Mer om den kursen senare. Jävligt bra helt enkelt!

 

2 kommentarer Lägg till din

  1. Skriv mer! Sådant här är ju superintressant!!

  2. Jenny skriver:

    Hi hi, det kommer det kommer;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s