Hur gick det här till?

on

Filmade samma dag som sista ansökningsdag, en mycket blåsig och grå eftermiddag. Några har frågat om Jess var full 😉 men det var hon ju givetvis inte..haha! Efter en andra omtagning och Minis första dolda platsliggning någonsin fick det vara nog. Så jag skickade in den där filmen till uttaget för talangtruppen i lydnad…med eller utan fyllekänsla;-)..haha ni skulle sett första tagningen.

Så, sen när jag faktiskt tryckt på -skicka-knappen- så kom jag på att jag faktiskt VILLE detta (trots att jag är agilitynörd) och blev jag nervös och hoppades massor att vi skulle komma med. På den vägen är det. Vi kom med!!!!

Och jag är givetvis SKITGLAD! För mig betyder detta att vi ska få se andra träna, diskutera och förhoppningsvis träffa lite nya träningskompisar, men framför allt få ta del av vad som krävs för att nå toppen. Vi ska snart starta klass 2 och har knappt startat tävla känns det som jämfört med många andra…MEN egentligen ska jag se det som en fördel för jag kommer få se många ekipage som kan mer än oss och kommit längre på vägen och det blir nog väldigt lärorikt! Dessutom tränar folk så olika. Det fascinerar mig att höra hur andra gått tillväga. Vi har så mycket att lära och fasiken vad roligt vi ska ha, jag och min underbara alldeles egna lilla lilla sötaste MuseBus!

3 kommentarer Lägg till din

  1. åsah skriver:

    å, ni kommer ha så roligt! Grattis igen!

  2. Jeanette & Sly skriver:

    STORT GRATTIS!!! Är verkligen jätteglad för din skull! Heja Jenny & finaste Mini:)
    Kram

  3. ..och självfallet vill vi se filmen! Heja halvsyrran:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s