Uppdatering!

on

En del nytt har hänt. Bland annat har vi kommit med på en till omgång av talangtruppen. Känns roligt att vi faktiskt går framåt och inte bakåt fast man ibland undrar vad man sysslar med 😉 Viktigast är väl egentligen alla sköna människor vi lärt känna och numera umgås och tränar med. Ni är guld! Och ni vet vilka ni är!!!

Förra helgen fick jag möjlighet att i schäferungdoms regi gå kurs för Jonte Eklöv, som typ aldrig håller kurser i Sverige. Rose Hedman var även hon med på vissa delar. Det var en nyttig kurs som väckte mig ganska mycket, speciellt gällande uthållighet och koncentration. För min del- vilka drifter kan jag använda mig av i både belöning och utförande? Vad belönar och bekräftar jag? Mycket intressant och jag är glad att jag är så förbannat nyfiken på hur andra tänker och tränar hund så att jag inte missar dessa möjligheter till att lära mer. Även fast det till en början känns främmande så ger jag mig in och försöker förstå. Slutade med att jag satt med en bunt bra nycklar som jag tror kan vara rätt så viktiga för framtiden. Tur man är så förbannat nyfiken i strut…
Jonte var uthålligheten själv.. tolv timmar höll han på första dagen. Mer engagerad och uthållig instruktör får man leta efter. Svarade på alla mina funderingar gjorde både han och Rose tålmodigt också. Så himla bra! Tusen tack till Jeanette som fixade allt så himla bra!

What else is new? Hm rehaben går bra. Jag vilar mycket mer nu och återhämtar mig bättre. Nacken mår mycket bättre men så fort jag slarvar med träningen så går det åt pipan.

Mini ska gå MH i oktober så vi kan tävla spår också. Så rogivande att spåra…

 

 

 

 

En kommentar Lägg till din

  1. GRATTIS till att ni får stanna i talantruppen – KUL!!! Helt rätt att vara nyfiken… hur ska man annars utvecklas;) Det lägret hade helt klart jag gillat! Kram från oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s