regn som leder till sol

on

Haft en riktigt dålig dag. Känner mig hela tiden orkelös och trött. Har knappt orkat träna och då är det illa. Men så kände jag för att rensa tankarna lite ute vid klubben. En promenad orkar man alltid. Man ska inte träna ibland när man känner såhär. Men efter promenaden gjorde vi det ändå. Mini såg så lycklig ut att jag tog mitt block och satte mig för att planera. Inte ens det har jag haft inspiration till…fick inte ner nåt alls. Kände mig tömd på tankar. Gick ner på plan. Gjorde en övning jag haft i tankarna som eventuell konskicksträning. Bara en tanke jag haft men inte riktigt trott kunnat funka i praktiken och inte lagt energi på.  Wow! Det blev hur bra som helst! Ska filma i helgen så ni får se. Jag vet nog en som kanske kommer digga det om jag känner henne rätt;-)

Godnatt!

image

2 kommentarer Lägg till din

  1. starsweepers skriver:

    Ha, ha… spännande!!! Filmning av träning är aldrig fel & du brukar ju alltid ha roliga samt bra idéer 🙂 Skönt när man kan vända energilösa dagar till energigivande dagar istället!!! Stor Kram från oss!

  2. marie,love&carma skriver:

    När kommer filmen ;-)))))))))
    stor kram till bästa Jenny ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s