Blandat

on

Gammelmoster Ginnie och Kajsan…

Idag hälsade vi på Anne som har fina fina gamla gammelmoster Ginnie som är 13 år och hur fin i kroppen som helst. Gillar den hunden och dom var lika på många sätt vilket glädjer mig. Kajsan utvecklas åt alla de håll jag önskar. Hon är en ljuvlig liten varelse och vi älskar henne så!

Pan och Tjommen ..

I helgen tog vi oss en tur nedåt i landet och hälsade på Kajsans fina syster och husse. Förutom massa valpmys och snack om allt möjligt fick jag njuta av hans hästar och den vackra omgivningen.Vi både red och åkte vagn. Det är första gången i mitt liv jag faller för en häst. Ja, allihopa var fantastiskt fina ardenner. Fick rida på en irish cob. Vilken vacker och härlig själ. Mersmak helt enkelt. Tack snälla!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s